Lachende mensen aan tafel
Werken bij

Samen komen we verder

Wil jij werken aan interessante maatschappelijke thema’s binnen het sociale domein voor verschillende opdrachtgevers? Wil je door ontwikkelen en uitgroeien tot een expert in jouw vak?  Werk je graag zelfstandig, maar vind je het ook fijn om met collega’s te overleggen of ideeen uit te wisselen over je werk? Draag je hierbij graag eigen verantwoordelijkheid?

Lees dan snel verder!

Dit zijn onze kernwaarden

Samen

Onze kracht zit in ons samen. Ieder heeft een eigen verantwoordelijkheid en is een expert op een bepaald gebied. In het veld of op kantoor. Of we elkaar nou op locatie zien of digitaal ontmoeten. Via gestroomlijnde processen, goede communicatie en de combinatie van de diverse expertises zorgen wij samen voor de best mogelijke dienstverlening.

Veilig

Als collega’s kunnen wij op elkaar bouwen. Wij zijn er voor elkaar. Ook wanneer het moeilijk wordt. We leren van zulke situaties en van elkaar. Je stem laten horen, ook als die anders of kritisch is; dat mag bij ons.

Kennis gedreven

Jezelf blijven ontwikkelen, in de diepte én in de breedte. Dat is groei. Bij ons kun je nieuwe wegen ontdekken. Extra taken, trainingen en opleidingen grijp jij met beide handen aan. Zo blijft je kennis up-to-date en krijg je als professional steeds meer kennis van verschillende zaken.

Wendbaar

Iedere situatie is anders en de oplossing dus ook. Jij bent creatief en kijkt naar mogelijkheden. Meebewegen met veranderingen is voor jou geen probleem. Je komt met geschikte – en soms out of the box – oplossingen. Met kwaliteit als vaste waarde.

Dit vinden wij belangrijk:

  • Samen
  • Veilig
  • Kennis gedreven
  • Wendbaar
Man achter de laptop op kantoor

Creëer je eigen carriére

Werk je bij ons, dan houd je van de beweging en verandering binnen het sociaal domein. Door de verscheidenheid in cliënten en opdrachtgevers is geen dag hetzelfde en doe je veel nieuwe ervaring op. Je blijft op de hoogte en ontwikkelt je graag. Samen kijken we naar jouw ontwikkelbehoefte en geven we hier invulling aan. Ben je een arts? Als erkend opleider bieden wij de mogelijkheid je te specialiseren tot verzekeringsarts.

Of je nou een (medisch) professional, medewerker van het secretariaat of een stafmedewerker bent, bij ons ben je expert in jouw vak. Met eigen verantwoordelijkheid. Je werkt zelfstandig, maar ook vaak samen met je collega’s. Iedereen helpt elkaar waar nodig. Door de korte lijnen heb jij echt een stem. Samen werken we aan een samenleving waarin iedereen kan meedoen.

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan