Gebouw van Cohedron

Over ons

Wij zijn Argonaut

Wij zijn dé sociaal-medisch adviespartner voor gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren en centrale overheden. Bij Argonaut werken wij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Lichamelijke en mentale problemen kunnen mensen tegenhouden. Wij kijken, met respect voor iemands situatie, hoe mensen wél kunnen meedoen. Jezelf kunnen redden staat daarbij voorop. Onze professionals weten hoe zij om moeten gaan met kwetsbare groepen.

Kennis is onze basis. Wij weten waar wij het over hebben. Wij helpen gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren en centrale overheden bij hun sociaal-maatschappelijke vragen en problemen. Onze adviseurs doen objectief en een compleet onderzoek bij cliënten. Soms gebeurt dat vanuit hun dossiers, maar bovenal persoonlijk. Zowel bij een individuele aanvraag als in grote (herindicatie)trajecten. Ook voor tijdelijke detachering of maatwerk trainingen kunt u bij Argonaut terecht.

Objectief oordeel

Wij zijn ons bewust van de problematiek en de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Het is belangrijk dat de publieke hulpmiddelen en ondersteuning terecht komen bij mensen die het nodig hebben. Met onze dienstverlening helpen wij onze opdrachtgevers om tot een juist besluit te komen. Wij komen tot bruikbare adviezen, waarbij een objectief oordeel voorop staat. Dit doen wij met uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeid/scholing, maatschappelijke participatie en zorg. Wij hebben kennis van alle sociale wetgevingen.

Kennis en passie

Voor onze opdrachtgevers zijn wij adviseur en sparringpartner. We adviseren over de toepassing van wet- en regelgeving, vooral binnen het sociaal domein. Maar ook over beleid en ontwikkelingen over het meedoen in de samenleving. Wij komen met nieuwe ideeën. Via ons opleidingsprogramma blijven we up-to-date en delen wij onze kennis en passie met anderen.

Bij Argonaut krijgt u:

  • Aandacht voor het individu 
  • Deskundige en ervaren professionals 
  • Onafhankelijk advies
  • Zorgvuldige en respectvolle behandeling 

Onze Purpose Boom

In een snel veranderende wereld is het belangrijk om als bedrijf duidelijk te laten zien waar de organisatie voor staat. Argonaut heeft aan de hand van de Purpose Boom haar motto uitgewerkt. De wortels zijn ons DNA, historie en basisprincipes. De takken gaan groeien als voldaan wordt aan deze basis. In de takken staan onze waarden, wat wij belangrijk vinden. Tenslotte komt dit samen in de stam tot ons motto: Samen komen we verder!

De medewerkers van Argonaut noemen wij Argonauten. Een Argonauter is:

  • Mensgericht
  • Eerlijk
  • Respectvol
  • Toegankelijk
  • Professioneel
  • Leergierig

Wat kunnen we voor u betekenen?

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan