Werken bij Argonaut Advies

Uitdagende werkgever

Argonaut Advies is een innovatieve en betrokken organisatie waar een groep enthousiaste mensen werkzaam is. Als medewerker van Argonaut Advies word je elke dag geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Het ene moment wijzigt de overheid haar richtlijnen, het andere moment bieden nieuwe mogelijkheden genoeg kansen en uitdagingen om aan te gaan.

Kennisgedreven en diversiteit

Argonaut Advies is een kennisgedreven organisatie. Bij ons werken artsen, verzekeringsartsen, artsen maatschappij en gezondheid, arbeidsdeskundigen, (bouwkundig) ergonomisch adviseurs, indicatiestellers en psychologen.

Als professional binnen Argonaut Advies krijg je te maken met een diversiteit aan regelingen met betrekking tot zowel zorg als arbeid. Binnen deze functie is samenwerken met verschillende disciplines bijzonder van belang. We stimuleren eigen initiatief en zelfstandigheid. Ook besteedt Argonaut Advies veel aandacht aan permanente bijscholing en intercollegiale toetsing.

Onze kernwaarden

Samen met onze medewerkers hebben wij kernwaarden geformuleerd die zich vertalen in termen van Communicatie, In verbinding, Verwachtingen en Veiligheid.

Gelijke kansen en diversiteit

Bij Argonaut Advies mag je een oordeelvrije en gelijke behandeling verwachten. Discriminatie en uitsluiting van mensen past niet bij ons en wij accepteren geen discriminatie, op welke grond dan ook. Deze – voor ons vanzelfsprekendheid – hebben we vanuit onze moederorganisatie Cohedron in een statement gevat. Hierin lees je ook dat we steeds stappen blijven nemen om nog inclusiever en diverser te worden. Met het statement dragen we bij aan een arbeidsmarkt zonder discriminatie, maar zorgen we ook actief voor een personeelsbestand dat net zo divers is als onze samenleving!

WIL JE DEEL UITMAKEN VAN ONS TEAM?

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct op een passende vacature of door middel van een open sollicitatie en laat ons hierbij weten welke functie je zou willen vervullen. 

Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae naar Argonaut Advies via werkenbij@argonaut.nl.

Contact
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status