Oudere man onderzoekt pols van man
Thema

Beste zorg voor iedereen

Binnen Argonaut willen we graag dat iedereen de beste zorg krijgt. We vinden het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk voor zichzelf kunnen zorgen, als zij dat kunnen en willen. Onze artsen en adviseurs helpen u bij het begrijpen en gebruiken van de wetten en regels in de zorg. Ook beoordelen zij welke soort zorg het beste past, en of alle noodzakelijke zorg op gegeven wordt. Dit is voor iedereen anders. We vinden het belangrijk dat de zorg die iemand krijgt past bij de persoonlijke situatie.

Wat doet Argonaut bijvoorbeeld?

  • We doen onderzoek naar het persoonsgebonden budget (PGB) in opdracht van zorgkantoren;
  • We denken mee met zorgverzekeraars over het verdelen van het geld in de zorg;
  • Onze BIG-geregistreerde verpleegkundigen beoordelen thuissituaties en adviseren over passende zorg in elke situatie.
Oudere vrouw in de buitenlucht

Hoe verloopt een onderzoek bij Argonaut?

U kunt bij ons terecht voor sociaal medisch advies. Dit doen wij op verzoek van gemeenten en andere instanties. Wilt u weten wat u kunt verwachten? Wanneer u uitgenodigd wordt voor een onderzoek begrijpen wij dat dit spannend is. Wij leggen u graag uit wat u kan verwachten en wat er van u verwacht wordt.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over onze thema Zorg? Vul het formulier in of neem telefonisch contact met ons op via het onderstaand telefoonnummer.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Argonaut gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het afhandelen van uw vraag.

Argonaut Advies
088 229 80 80

 

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan