Over Argonaut Advies

Argonaut Advies is een onafhankelijke adviesorganisatie met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van sociaal medische advisering. Wij beschikken over een uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op het gebied van inkomen, arbeid, inburgering, welzijn en maatschappelijke participatie.

Daarnaast hebben wij een goed inzicht in het daaraan gerelateerde gemeentelijke beleid en verordeningen. Ook zijn we bekend met de kenmerken en behoeften van de doelgroep. Dit maakt ons de ideale sparringpartner voor gemeenten en andere overheidsinstellingen.

De juiste zorg voor de juiste cliënt

Argonaut heeft tot doel om mensen duurzaam beter te laten functioneren in werk, participatie en zelfredzaamheid. Wij zijn ons ervan bewust dat iedere cliënt anders is. Daarom streven wij altijd naar de juiste zorg voor de juiste cliënt. Aandacht voor de individuele situatie en een respectvolle benadering vormen hierbij de basis.

Ervaren professionals

Bij Argonaut Advies werken hoog opgeleide en zeer ervaren professionals. Hierbij kunt u denken aan verzekeringsartsen, artsen maatschappij en gezondheid, arbeidsdeskundigen, ergonomisch adviseurs, bouwkundig ergonomisch adviseurs en psychologen. Onze professionals werken voor uiteenlopende opdrachtgevers. Met onze inhoudelijke kennis en expertise geven we graag een sluitend antwoord op uw vraag. Geen standaard dienstverlening, maar een maatwerkoplossing waar u werkelijk iets aan heeft.

Argonaut Advies is de enige marktpartij die door de RGS geaccrediteerd is als opleidingsinrichting voor de medische specialisaties: ‘arts arbeid en gezondheid’ (verzekeringsgeneeskunde) en ‘arts maatschappij en gezondheid’ (profielregistratie Indicatie en Advies).

Onafhankelijk advies

Een open manier van communiceren en een zorgvuldige behandeling zijn voor onze professionals de normaalste zaak van de wereld. Het gaat bij sociaal-medische advisering tenslotte om mensen uit kwetsbare groepen. Iedereen mag een respectvolle benadering verwachten. Argonaut Advies is bovendien onafhankelijk. Dat staat garant voor een objectief oordeel. U wilt weten wat u kunt verwachten en daarom krijgt u vooraf een goede uitleg van ons. Een advies is pas echt waardevol als deze ook begrepen wordt door de cliënt. Daarom leggen wij altijd helder uit hoe conclusies en adviezen tot stand zijn gekomen.

Onze dienstverlening

Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van onze opdrachtgevers bij de uitvoering van wet- en regelgeving op het gebied van inkomen, arbeid, inburgering, welzijn en maatschappelijke participatie. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of over de vraag wat Argonaut Advies voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Contact opnemen

Contact
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status