Adviseur Zorg (regio Midden & Noord – Nederland)

Ons team bestaat uit een sportieve groep mensen met een grote interesse in de zorg naar de medemens. Wij zoeken collega’s die woonachtig zijn in de regio Midden-en Noord – Nederland.

Als zelfstandige professional Adviseur Zorg, zorg jij ervoor dat cliënten geadviseerd en getoetst worden bij hun PFB indicaties (Wlz). Door jouw inzet kunnen veel cliënten met een functie beperking als gevolg van ziekte of aandoening op somatisch, sociaal of psychisch vlak, geadviseerd worden bij hun indicatie en hulpvraag. Je treedt in dienst bij Argonaut Advies, met meer dan 50 jaar ervaring dé specialist op het gebied van sociaal medisch advisering.

Wat ga je doen?

Als Adviseur Zorg geef je objectieve adviezen binnen de PGB indicaties (Wlz) in dienst van ons zorgkantoor. Tijdens het huisbezoek bespreek je de gevraagde zorg, de (verlenging) aanvraag en de manier waarop de cliënt de zorg wil organiseren. Je komt in contact met cliënten met een divers zorgprofiel in de leeftijd van 4 tot 100 jaar. De huisbezoeken worden door het Secretariaat voor je ingepland en de verslaglegging en het advies kun je op kantoor of thuis uitwerken.

Welk profiel zoeken we?

Het verlenen van service is iets wat bij jou centraal staat. Je bent digitaal vaardig en kan gemakkelijk schakelen binnen diverse systemen. Daarnaast ben je ook communicatief vaardig en heb je een empathisch vermogen. Voor het uitvoeren van deze functie is affiniteit met de zorg wenselijk. Verder breng je het volgende mee:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de maatschappelijk zorg zoals Verpleegkunde, Psychologie, Ergotherapie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk werk
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (in woord en geschrift);
  • Je hebt kennis van de Wlz;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B) en bent reisbereid;
  • Je draagt zorg voor een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening in de meest brede zin van het woord

Wat bieden wij jou:

  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op onbepaalde tijd;
  • Redelijk flexibele werktijden;
  • Salaris tussen de € 2.900,- en € 3.750,- per maand op basis van een 40-urige werkweek, inschaling op basis van kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag;
  • Reiskostenvergoeding € 0,30 cent per kilometer of leaseauto;
  • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door middel van opleiding, training en coaching;
  • Een werklaptop en telefoon in bruikleen.

Spreekt deze functie jou aan?

Spreekt deze functie jou aan en ben jij beschikbaar voor 24-40 uur per week? Neem dan snel contact met ons op!

Voldoe je niet geheel aan het profiel, maar heb je wel interesse en denk je dat je geschikt bent voor deze functie? Neem contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Stuur jouw CV en motivatie naar werkenbij@argonaut.nl.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie en/of de sollicitatieprocedure? Je kunt ons bellen op het onderstaand telefoonnummer.

Iris Werkhoven

06 82 61 75 91 of via werkenbij@argonaut.nl

Op zoek naar een andere functie? Bekijk hier onze andere vacatures.

Wij verzorgen zelf de werving voor deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

 

 

Argonaut
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan