Argonaut Advies lanceert Argonaut Academy

Argonaut Advies lanceert Argonaut Academy

Argonaut Advies bevordert al ruim 50 jaar de deskundigheid van professionals in het sociaal domein. Geheel in de tijdsgeest van nu lanceert Argonaut Advies in juli 2019 een online leeromgeving waarmee Argonaut Advies haar kennis beschikbaar stelt aan consulenten uit het sociaal domein. 

Via de online leeromgeving krijgen professionals in één klap toegang tot een groot en groeiend aanbod aan thematische e-Learning modules gericht op het sociaal domein. Thema’s als ziektebeelden, beschermingsmaatregelen, het persoonsgebonden budget, gesprekstechnieken, oneigenlijk gebruik en tal van andere relevante onderwerpen binnen het sociaal domein komen aan bod.

In een snel veranderende wereld is het een randvoorwaarde dat leren onderdeel is van de dagelijkse routine. Maar, in tijden van hoge werkdruk en volle agenda’s, valt het niet mee om iedereen aan het leren te krijgen. Met de korte en toegankelijke e-Learning modules van Argonaut Academy kunnen professionals binnen 10 minuten hun kennis bijspijkeren over een onderwerp dat aansluit bij de persoonlijke leerbehoefte. Professionals stippelen hun eigen leerpad uit en kunnen plaats- en tijdonafhankelijk leren. Hiermee bepalen ze zelf wat, hoe en wanneer ze leren, waardoor leren gemakkelijk en effectief te integreren is in de dagelijkse werkzaamheden.

Meer weten? Stuur ons uw contactgegevens via communicatie@argonaut.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
  • 088 229 80 80
  • info@argonaut.nl
  • Soestdijkerweg 17, 3734 MG Den Dolder