Adviserend Verpleegkundigen Regio Bergen op Zoom, Utrecht, Amsterdam en Arnhem

Wil jij werken bij de expert in het verschaffen van inzicht in de doelmatigheid, rechtmatigheid en kwaliteit van geleverde zorg? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en heb jij jouw diploma verpleegkunde (MBO niveau 4 of HBO-V) in de pocket? Dan is werken bij Argonaut Advies echt iets voor jou!

Als Adviserend Verpleegkundige bij Argonaut voer je huisbezoeken uit, maak je beoordelingen van jaarlijkse controles in het kader van de Wet Langdurige Zorg (MBO niveau 4) en voer je toetsingen uit in het kader van de Zorg Verzekeringswet (HBO niveau 5). Daarnaast is er de mogelijkheid om je inzet te combineren met advisering voor gemeentes in brede zin. Denk hierbij bijv. aan adviseringen voor onderzoeken rondom de hulp bij het huishouden en begeleiding. De behandelingen die je voor Argonaut verricht, vallen volgens CIBG Dienst voor registers binnen het deskundigheidsgebied van een verpleegkundige. Daarom behoud je je recht op je BIG-registratie, als je voldoende uren maakt als Adviserend Verpleegkundige.

Argonaut Advies heeft tot doel om mensen duurzaam beter te laten functioneren in werk, participatie en zelfredzaamheid. Iedere cliënt is anders, daarom streven wij altijd naar de juiste zorg voor de juiste cliënt. Aandacht voor de individuele situatie en een respectvolle benadering vormen hierbij de basis. Argonaut Advies blijft groeien en is momenteel in de omgeving van Zuid-Limburg op zoek naar gedreven collega’s om haar integrale dienstverlening te versterken.

Welk profiel zoeken wij?

Vind jij het leuk om met veel verschillende mensen samen te werken? Heb jij de ambitie om door te groeien, wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen en voldoe jij aan de onderstaande criteria? Dan ben jij mogelijk diegene die wij zoeken!

  • Je hebt een MBO niveau 4 of HBO-V diploma;
  • Je bent BIG-geregistreerd;
  • Je hebt kennis van de Wet Langdurige Zorg en de Zorgverzekeringswet;
  • Je bent communicatief vaardig, kan goed samenwerken;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent doortastend, zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring als indicatiesteller of toetser.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een brede en uitdagende functie binnen een professioneel
team waarin jouw ontwikkeling voorop staat. Een unieke kans om bij te
dragen aan de groei en reputatie van Argonaut Advies. Een breed pallet
aan opleidingen en trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Daarnaast bieden wij een arbeidscontract op maat met bijpassende
primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot stellen wij je in de
gelegenheid jouw werktijden flexibel in te delen.

En verder?

  • Per direct of op korte termijn beschikbaar;
  • Beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Heb je interesse en wil je graag deel uitmaken van een jong en informeel team? Stuur jouw CV en motiviatie naar werkenbij@argonaut.nl. Wil je meer weten? Je kunt ons bellen op het onderstaand telefoonnummer.

Sarah van den Hoek
06 53 71 42 70

Argonaut

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan